Branscher

Vi utvecklar och levererar lösningar för kontroll och styrning av tunga maskiner och mobilt monterad utrustning. Här hittar du exempel på några av de områden där våra system och produkter kan användas.

Styrsystem för bygg- och entreprenadmaskiner

Bygg- och entreprenad

Hydratronics olika system för styrning återfinns på allt från grävmaskiner, traktorgrävare och hjullastare till mobilkranar och maskiner för styrd borrning. Att kunna vinkla, rotera och tilta skopor, blad och grepp mm är en förutsättning för flexibelt arbete, särskilt när manöverutrymmet är begränsat.

Styrsystem för skogsmaskiner

Skogsindustri

Pålitliga system och precis styrning är nödvändiga på skogsmaskiner som hanterar tunga laster. Här används Hydratronics lösningar för skördare, skotare, kvistmaskiner, timmerbilskranar, flismaskiner, med mera. Vanliga funktioner inkluderar allt från till totalstyrning av en maskin till styrning av enskilda funktioner.

Styrsystem för kranar och truckar

Logistik och lastning

Allt från stora hamnkranar till gaffeltruckar kan använda Hydratronics system för att styra lyftutrustningen. Vårt system kan styra allt från drivlina och förarhyttens position till kran och stödben. Dessutom kan vi övervaka att maxlast inte överskrids och att temperatur och tryck ligger i önskat intervall.

Styrsystem för jordbruksmaskiner

Jordbruk

Dagens jordbruk är beroende av effektivt användande av maskiner som traktorer, skördetröskor och maskiner för besprutning och ensilage. Hydratronics kan leverera system för att styra både fordon och fordonsmonterad utrustning.

Styrsystem för gruvmaskiner

Gruvindustri

Hydratronics styrsystem gör borriggar, lastare och andra maskiner lättmanövrerade och lättstyrda för effektiv och säkert arbete i gruvindustrins krävande miljöer.

Specialanpassade styrsystem för maskin och hydraulik

Specialiserade maskiner

Många olika specialiserade maskiner använder Hydratronics system för att styra både mobilt monterad och fast utrustning. Några exempel är vakuumstädmaskiner, sorteringskranar för metallåtervinning, maskiner för järnvägsunderhåll och olika typer av kvarnar.

Ange dina kontaktuppgifter så hör vi av oss till dig!

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om våra styrsystem?

E-post sales@hydratronics.com
Telefon +46 (0)8 92 30 00