Skräddarsydda system, snabbare & enklare

Hydratronics utvecklar system och komponenter som används för att styra och övervaka dieselmotorer, växellådor och hydraulik på mobila maskiner av olika slag. Med oss som partner får du ett skräddarsytt system till lägre kostnad och med kortare utvecklingstid.

Vi använder vårt standardsystem och alla dess vidareutvecklingar som grund för skräddarsydda lösningar och därmed är halva utvecklingsjobbet gjort redan innan du träffar oss för första gången. Vårt sortiment av hårdvara och komponenter täcker de flesta behov och kan självklart anpassas för specifika applikationer.

Erfarenhet, stabilitet & innovation

Vi är ett stabilt företag med en industriell och långsiktig ägare. Med över 40 års erfarenhet av att utveckla styrsystem för hydrostatisk transmission vet vi värdet av innovation, men också vikten av långsiktig produktvård. Hos oss kan du vara säker på att få service, support och tillgång till reservdelar under hela det levererade systemets livslängd.

Logistik som fungerar

Som dotterbolag till KG Knutsson AB använder vi koncerngemensamma funktioner för att hantera ordermottagning, logistik och leveranser. Det betyder att vi drar fördel av det stora företagets storskalighet och kvalitetssäkring till en lägre kostnad än vi annars kunnat erbjuda. Hos oss kan du känna dig trygg med att logistik och leveranser fungerar som de ska.

Här kan du se hur vårt logistikcenter i Enköping är organiserat. Du kan också läsa mer på KGK:s hemsida.

KGK-koncernen

Hydratronics AB ägs till 100% av KG Knutsson AB som också äger Autoexperten AB, KGK Motor AB, KGK Fastigheter AB och KGK Semel AB. Koncernens moderbolag KGK Holding AB har liknande innehav i Finland, Estland, Lettland och Litauen.

 

Ange dina kontaktuppgifter så hör vi av oss till dig!

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om våra styrsystem?

E-post sales@hydratronics.com
Telefon +46 (0)8 92 30 00